Dagskort og gæsteordning


Dagskort
For at klatre på vores klatrevæg uden at være medlem, kræves et såkaldt dagskort, kortet koster pt. 50,- kr. og giver adgang til at klatre på væggen i hele åbningstiden på dagen for køb af kortet. Kortet købes ved at henvende sig til dagens vægvagt, og i prisen er inkluderet lån af klubbens klatreudstyr til den videre klatring. Der kan betales kontant eller med MobilePay.

Hvem må klatre?
Klatre der ikke er kendt i klubben skal godtgøre over for vægvagten at de er i stand til at klatre forsvarligt på egen hånd. Er vægvagten i tvivl kan denne forlange at du demonstrer dine færdigheder ved at du viser at du behersker følgende:
  • at du gennemfører et fuldstændig korrekt makkertjek
  • at du sikrer med hånden på bremserebet og rebet holdes i bremseposition
  • at du til hver en tid kan bremse et fald
  • at du kan nedsænke din makker til jorden roligt og kontrolleret
  • at du forstår vigtigheden af korrekt kommunikation mellem klatrer og sikrer
  • at du er opmærksom.

Gæsteordning
For at give medlemmer af klubberne bedre muligheder for at besøge hinandens klatrevægge har Dansk Klatreforbund en gæsteordning som giver en klatrer mulighed for at klatre gratis i en anden klub uden for deres hjemby. Storkøbenhavn regnes dog for én by. Man må kun være gæst på en given klatrevæg i begrænset omfang. Hvis det drejer sig om mere end et par besøg kræver det en individuel aftale med klubben. Flere oplysninger om gæsteordningen og hvem der er med i den finder du hos Dansk Klatreforbund.

Du finder os her

PLØKS - Skovlunde klatreklub
Lundebjerggårdsvej 7
2740 Skovlunde info@ploeks.dk Se på Google Maps