Maj 2024PLØKS Skovlunde Klatreklub


InformationsmødeKære medlemmer.

Vi har igennem længere tid været i dialog med Ballerup Kommune om både vores udendørs væg og væggen indenfor. 

Der er forhold for begge vægge, som skal bringes i orden da regler og retningslinjer har ændret sig gennem tiden. Sammen med Ballerup Kommune har vi nu fundet en sandsynlig vej frem og særligt for væggen indenfor, vil dette skabe forandringer i forhold til det vi kender i dag.

Vi afholder derfor et informationsmøde onsdag den 22. maj klokken 19-20 i hallen (der vil være lukket for klatring i denne time).

Vi opfordrer så mange som muligt til at deltage, men forvent ikke en fiks og færdig køreplan, men derimod en retning, vi kommer til at følge og nogle forventninger til tid, omfang og økonomi. Vi ønsker at være så åbne som muligt og informere jer, selv om vi ikke har alle svar endnu.

Vi ser frem til at se jer til denne informationsaften...

På bestyrelsens vegne;

MVH. - Per Thellersen, formand

Unsubscribe / Afmeld
Dette nyhedsbrev er sendt til #navn#, fordi du har en profil på ploeks.dk. Ønsker du ikke længere at modtage det, skal du logge på din profil og sætte hak i feltet "Ønsker ikke nyhedsbrev". Vi gør opmærksom på, at nyhedsbreve med indhold, der har særlig betydning for dit medlemskab, eller er bestemt af vores vedtægter ikke kan frameldes. 
Spørgsmål angående dette nyhedsbrev kan rettes til nyhedsbrev@ploeks.dk

Du finder os her

PLØKS - Skovlunde klatreklub
Lundebjerggårdsvej 7
2740 Skovlunde info@ploeks.dk Se på Google Maps
PLØKS - Skovlunde Klatreklub - Skovlundehallen - Lundebjerggårdsvej 7 - 2740 Skovlunde - info@ploeks.dk