Politik vedr. rutebygning

Opdateret 2018-02-22
 
Rutebygning er et fælles ansvar i en frivillig klub som vores, og alle medlemmer opfordres derfor til at bygge ruter for at få større bredde. Uerfarne rutebyggere kan blive hjulpet af erfarne, eller de kan deltage på rutebygger-workshops eller rutebygnings-aftener.
 
Efter at væggen har været ryddet, ønsker vi minimum 32 ruter, og for at tilgodese bredden, skal de fordeles som følgende:
<4-grad: 2 stk.
4-grad: 5 stk.
5-grad: 10 stk.
6-grad: 10 stk.
7-grad: 5 stk.
 
Der skal være en rutebygger-workshop umiddelbart efter en rydning af væggen med fokus på at få en ligelig fordeling af ruter i henhold til ovenstående. 
 
Umiddelbart efter en rydning af væggen afholdes der en klub rutebygnings aften og derudover et antal fordelt over året.
 
Hvis der ikke er det ønskede antal ruter en måned efter en rydning, vurderer rutebyggerudvalget, om der skal hyres en prof rutebyger til at lave de manglende ruter.
 
Der skal være en ruteoversigt med graderinger. Den skal opdateres løbende, oftest i starten. Ved siden af skal der være mulighed for, at der kan beskrives nye ruter og kommes med kommentarer til eksisterende ruter, f.eks. graderinger.
 
Ved alle ruter skal der være en lille seddel med oplysninger om ruten, placeret i øjenhøjde bag plexiglas. Kun fransk gradering.
 
Det skal være muligt at traversere hele vejen rundt, undtagen ”Det nye overhæng”. Det anbefales, at en rute kun består af 1 farve greb/trin, men det er kun en anbefaling. For at kunne skelne travers greb fra rute greb, benyttes en snip i en passende farve på alle rutens
greb/trin.
 
Boulderproblemer bør være markerede med farvet tape. Graderet fra let til svær med tape farverne:
Grøn
Gul
Blå
Rød
Sort
Grå

Du finder os her

PLØKS - Skovlunde klatreklub
Lundebjerggårdsvej 7
2740 Skovlunde info@ploeks.dk Se på Google Maps
PLØKS - Skovlunde Klatreklub - Skovlundehallen - Lundebjerggårdsvej 7 - 2740 Skovlunde - info@ploeks.dk