Klubbens faciliteter


Klatrevæg (indendørs)
500 m2 klatrevæg på mellem 8 og 12 m. højde. Der er ca. 40 "sikringslinjer", men da der flere ruter på de fleste linjer er der som regel omkring 60 klatreruter i hallen. Vægen er meget kreativt udformet og der er mulighed for mange former for klatring; lodret, overhæng, tag, slab, kamin, rids, pilar og alle mulige kombinationer her i mellem! Der er mulighed for at føre alle ruter (der er faste ekspresslynger) og desuden mulighed for topreb på de fleste ruter.

Klatrevæg (udendørs)
150 m2 klatrevæg på mellem 8 og 12 m. højde. Der er 10 "sikringslinjer", men da der flere ruter på de fleste linjer er der som regel mindst 20 klatreruter på vægen. Vægen er overvejende overhængende. Der er faldunderlag og desuden lys på, så vægen kan bruges om aftenen. Alle ruter skal førers og der er faste ekspresslynger på vægen.

Boulder
Vi har to "rene" bouldervægge på tilsammen 70 m2. Bouldervægene er overhængende fra 10 grader til tag. Det er også i boulderområdet man kan finde diverse klatretrænings faciliteter; campus board, hangboards, ringe, ribber, håndvægte osv.

Café
Vi har et hyggeligt cafémiljø hvor man kan slappe af og hygge sig sammen. Her er der koldtvandskøler til de tørstige klatre og gratis varme drikke (kaffe, the, espresso, cappuccino, kakao osv.) til hyggen efter klatringen. Har du selv mad med, kan du nyde den her og der er både køleskab og mikrobølgeovn.

Omklædning
Vi har to store omklædningsrum med badefaciliteter.
 
Garderobeskabe 
Man har mulighed for at få sit eget garderobeskab, til opbevaring af udstyr. Læse mere om vilkår og hvordan du får et skab.

Bibliotek
Klubben råder over en del klatrerelateret litteratur og klatreguids til mange populære klatresteder. Bøgerne kan læses i klubben og må også godt lånes med hjem. Låner man en bog SKAL det skrives på låne-tavlen i cafeen. Har man besøgt et klatrested og gerne vil hjælpe andre med oplysninger om stedet, kan man skrive sit navn, dato og kontaktoplysninger på bogens første opslag. Læs mere om klubbens bibliotek her.

Du finder os her

PLØKS - Skovlunde klatreklub
Lundebjerggårdsvej 7
2740 Skovlunde info@ploeks.dk Se på Google Maps
PLØKS - Skovlunde Klatreklub - Skovlundehallen - Lundebjerggårdsvej 7 - 2740 Skovlunde - info@ploeks.dk