2020 01.01.2020  -  31.12.2020
Vejledning

BLIV MEDLEM

 
Som medlem bliver du en del af fællesskabet, som vi alle sammen frivilligt bidrager til efter bedste evne!
 
Du bliver medlem af PLØKS, Skovlunde Klatreklub ved at:
  1. Læse alle informationerne på denne side grundigt. Da PLØKS er en frivillig forening der vægter fællesskab og frivillighed højt er det vigtigt at du er indforstået med vores vedtægter og andre politikker som du kan læse om her på siden.
  2. Oprette en "profil" her på siden: Klik på "Log ind" i øverste højre hjørne og vælg "Opret ny profil".
  3. Betale "medlemskontingent" ved at vælge "Medlemskontingent" her under.
Her efter kan du klatre i klubben ved forvisning af kvittering for indbetaling, når dit medlemskort er klar vil du modtage en mail (der kan gå op til én måned) og dit medlemskort kan herefter hentes i klubben ved henvendelse til vægvagten. Medlemskortet skal altid bæres synligt (evt. fastgjort i selen), når du klatrer i klubben.
 
Medlemskontingent betales én gang om året den 1. marts. 10 dage før vil du modtage en mail, med et link direkte til betalingssiden, så du kan forny dit medlemskab. Prisen for et helt år er 800,- kr. + gebyr. Ved forskudt indmeldelse reduceres kontingentet automatisk.
 
Hvis man er under 15 år gives der en juniorrabat på 50%. Rabatten trækkes automatisk.
 
Første gang man tilmelder sig (og ved for sen betaling/ fornyelse af kontingent) opkræves der et indmeldelsesgebyr på 150,- kr. 
 
Har man ikke mulighed for at betale med kort her på siden, kan kassereren undtagelsesvis kontaktes for at finde en løsning.

Det er vigtigt, at klubben har de rigtige kontaktoplysninger til dig, så du kan modtage relevant information fra klubben. Derfor bedes du ved adresseændring og især mailadresse ændring opdatere dine informationer her på hjemmesiden. Du må også meget gerne forsyne din profil med et vellignende billede (kan gøres ved at "rette" profilen efter oprettelsen).
 
Inden du melder dig ind beder vi dig om at læse vores side "Ordensreglement og regler" og måske vores "Vedtægter", så du ved hvad det er for en forening du melder dig ind i.

Man kan ikke forvente, at der altid er udstyr og instruktører til rådighed i klubben. Derfor anbefales det, at man hurtigt anskaffer sig det mest nødvendige udstyr til egen klatring samt tager relevante klatrekurser. Der er dog altid en vægvagt til stede i hele åbningstiden. Denne har ansvaret for at al klatring foregår forsvarligt. Læs mere om klatrekurser her.

Andre relevante sider du kan kigge på som nyt eller kommende medlem:


Medlemskontingent (kont)
Er du nyt medlem så læs først vejledningen her over grundigt
Tilmeld/Læs mere - (1)

Du finder os her

PLØKS - Skovlunde klatreklub
Lundebjerggårdsvej 7
2740 Skovlunde info@ploeks.dk Se på Google Maps
PLØKS - Skovlunde Klatreklub - Skovlundehallen - Lundebjerggårdsvej 7 - 2740 Skovlunde - info@ploeks.dk