Klubmodul henter siden
Begynderkursus 2 (uge 48-50)
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Er for dig der har gennemført et "Kursus 1" eller "Begynderkursus 1" (eller har tilsvarende erfaring). Vi anbefaler at man har opnået rutine med pensum fra "Kursus 1" før man begynder på dette kursus svarende til minimum 3 måneders klatring en gang om ugen.
 
Her lære du at føre ruter. Desuden bliver du introduceret til fælleskabet i PLØKS og lære nye klatremakkere at kende. Der vil også blive lagt vægt på opvarmning, træning, teknik og hvordan man undgår skader. Rutebygning vil også blive introduceret. I løbet af kurset kommer du igennem et fuldt "Kursus 2" efter Dansk Klatreforbunds norm.
 
Det føles ofte lidt mere grænseoverskridende at føre en rute end at bouldre eller klatre i topreb, til gengæld synes mange, at det er mere udfordrende og derfor også sjovere. På dette kursus lærer du at klippe rebet rigtigt ind i karabinerne, at sikre en makker, som fører, og du kommer til at prøve at falde i rebet.
 
For at kunne regne med at "består" kurset, er det nødvendigt, at du deltager alle tre undervisningsgange.
 
Ifølge Dansk Klatreforbunds norm skal kursister være fyldt 15 år for at deltage på dette kursus.
 
3 undervisningsgange á 3 timer fordelt på tre uger:
Uge 01-03, onsdag, kl. 18-21.
 
Instruktør: Rene Brinkmann.
 
Inden kurset vil du modtage relevante oplysninger fra instruktøren på mail. Du kan dog allerede nu kigge på det materiale vi har samlet på denne side: http://ploeks.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=121
  
Instruktøren på dette kursus, er indstillet på at afholde kurset på engelsk, hvis der er behov for det blandt deltagerne.
*The instructor of this course are prepared to hold the course in English if there is a need for it among the participants.*
 
Tilmeldte
6 /6
Tilmeldingsfrist
26.11.2021
Tidspunkt
01.12.2021 kl. 18.00 - 15.12.2021 kl. 21.00
Sted
PLØKS
Pris
250,00 kr.

Du finder os her

PLØKS - Skovlunde klatreklub
Lundebjerggårdsvej 7
2740 Skovlunde info@ploeks.dk Se på Google Maps
PLØKS - Skovlunde Klatreklub - Skovlundehallen - Lundebjerggårdsvej 7 - 2740 Skovlunde - info@ploeks.dk